• animacija
  • animacija
  • animacija

    Apskrities VVG susitikimas Radviliškyje

  • animacija
  • animacija
  • animacija

    VPS pristatymo konferencija

Vyko VPS pristatymo konferencija

Paskelbta: 2023-05-31 16:06:39

2023 m. gegužės 30 d. visuomenei pristatyta Joniškio rajono partnerystės vietos veiklos grupės 2023-2029 m. vietos plėtros strategija  (VPS). Su parengtu VPS projektu visą gegužės mėnesį buvo galima susipažinti Joniškio VVG svetainėje, teikti pastabas ir pasiūlymus.

Į VPS pristatymo konferenciją kvietėme bendruomenes, kitas nevyriausybines organizacijas, verslininkus, jaunimo atstovus, seniūnus, savivaldybės tarybos narius, savivaldybės vadovus,  įstaigų atstovus, spaudos atstovus, vietos veiklos grupės narius, valdybos narius ir visus, kuriems įdomu, kokios galimybės bus gauti paramą savo tikslų ir svajonių įgyvendinimui. 

Susirinkusius daina pasveikino Antanas Karnišauskas (Joniškio kultūros centro Rudiškių skyrius). 

Joniškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Tomas Armonavičius, iki 2023 m. balandžio 18 d. buvęs Joniškio VVG valdybos nariu, pasidžiaugė prasmingu darbu bendram labui, aktyviomis ir iniciatyviomis kaimų bendruomenėmis, paragino drąsiai kreiptis į savivaldybę veiklos klausimais ir palinkėjo sėkmės.

VVG teritorijos situacijos ir poreikių analizę, stiprybes, silpnybes, galimybes ir grėsmes, poreikius, vertybes bei VVG teritorijos viziją bei misiją apžvelgė VPS rengimo konsultantai dr. Vytautas Mickus ir Jūratė Čiuknaitė (UAB „Verslo strategija ir projektai“), su kuriais Joniškio VVG bendradarbiauja nuo pat pirmos savo parengtos ir vykdytos strategijos.
VPS suplanuotas priemones išsamiai pristatė Joniškio VVG viešųjų ryšių specialistė Dalia Motik.

Konferencijos pertraukos metu įvyko Joniškio VVG narių visuotinis susirinkimas, kurio metu buvo patvirtinta Joniškio rajono partnerystės vietos veiklos grupės 2023-2029 m. vietos plėtros strategija.

VVG administravimo vadovė Nijolė Valuckienė informavo, kad patvirtinta VPS gegužės 31-ąją bus pateikta Nacionalinei mokėjimo agentūrai. Buvo kalbama apie naujos VPS įgyvendinimą - kada gali būti paskelbti pirmieji kvietimai, kaip skleidžiama informacija apie juos, kokie numatomi pokyčiai lyginant su dabartine VPS.
Nijolė Valuckienė nuoširdžiai padėkojo visiems, prisidėjusiems prie VPS rengimo: bendruomenių, jaunimo, verslo, vietos valdžios atstovams, seniūnams, Joniškio rajono savivaldybei, konsultantams, Joniškio VVG valdybos nariams ir administracijos darbuotojams.


Joniškio rajono partnerystės VVG
Sandėlių g. 7, LT-84165 Joniškis
Tel. +370 679 06373
El. paštas info@joniskiovvg.lt